De Praktijk

De praktijkruimte

PraktijkInVerbinding is een praktijk aan huis aan de Woordsesteeg op nummer 13B. De entree vind je aan de rechter kant van het huis. Het logo van InVerbinding staat in het raam.

 

In de wachtkamer neem je plaats op het bankje; daar staat koffie of thee voor je klaar en er is een muziekje. Voor het consult kun je naar het toilet gaan, iets verderop in de hal.

In de praktijkkamer is een zithoekje, er is een haptonomische behandelbank met een zacht matras en er is voldoende ruimte om bewegingsoefeningen te doen. Er ligt een zacht kleed op de grond en het is er licht en warm.

 

Een afspraak maken

 • InVerbinding is open op maandag, dinsdag en donderdag, van 9.00 tot 18.00 uur.
 • Een afspraak duurt ongeveer 50 minuten.
 • Je maakt een afspraak door te bellen (024-6423656) en indien nodig de voicemail in te spreken. Ik bel je per omgaande terug als je je nummer achterlaat.
 • Ben je onverhoopt verhinderd, dan kun je tot 24 uur van tevoren gratis afbellen. Daarna breng ik 70% van het behandelingstarief in rekening.
 • Je ontvangt maandelijks een factuur voor de gereserveerde tijd.

 

Vergoeding

 • InVerbinding staat geregistreerd bij de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH) onder nummer 652 en is bij zorgverzekeraars bekend onder de AGB-zorgverlenerscode: 90-033803.  De AGB-praktijkcode is: 90-12794 (alleen van belang voor de verzekeraars!).
 • De GZ-Haptotherapeut van InVerbinding (Hetty van Dalen) heeft een HBO/WO opleiding in de lichamelijke en/of geestelijke gezondheidszorg of welzijnszorg en is werkzaam binnen die sectoren. Ook is Hetty van Dalen gediplomeerd en staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister van GZ-Haptotherapeuten.
 • Haptonomische begeleiding/ haptotherapie wordt door een meerderheid van de zorgverzekeraars tot een bepaald maximumbedrag vergoed uit de (uitgebreide) aanvullende verzekering. Neem bij eventuele vragen over vergoedingen contact op met InVerbinding. In de VVH-lijst is, per aanvullend pakket, het bedrag opgenomen van de vergoeding (in euro’s of uitgedrukt in een percentage per behandeling per jaar). Lijst zorgverzekeraars VVH
 

Logo GZ

 

Beroepsvereniging VVH, KvK en BTW

 • Het lidmaatschapsnummer beroepsvereniging VVH is 652A.
 • InVerbinding is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09199978
 • InVerbinding is niet BTW plichtig (NL001142991B04).

 

Tarieven

GZ-Haptotherapie / Haptonomisch Individueel therapeutische begeleiding

Voor deze begeleiding wordt 45 tot 60 minuten per ontmoeting gereserveerd.

 € 88,50 

Pré- en postnatale ouders en kindbegeleiding

Voor deze vorm van begeleiding wordt 45 tot 60 minuten gereserveerd.

 € 88,50 

Begeleiding in water (zowel individueel als ouders en kind)

Doorgaans maken we 45-60 minuten gebruik van het bad.

 € 88,50

+ huur van

het bad 

Ben je geïnteresseerd in haptonomische behandelingen bij In Verbinding?

Maak dan een afspraak voor een (vrijblijvend) oriënterend gesprek van

ongeveer 30 minuten

 Gratis